Jihočeský rybářský veletrh 2019

Akce a výstavy 26.11.2019  |  od Rybaření.cz

Největší třídenní rybářská akce na jihu Čech se speciálním hostem - rybářem a dobrodruhem Jakubem Vágnerem

PAVILON: T1, T2

„Již třetím rokem se na Výstavišti České Budějovice uskuteční Jihočeský rybářský veletrh. Akce s touto tematikou do našeho regionu jednoznačně patří, a to díky historické tradici rybářství a rybníkářství na jihu Čech. Já osobně to považuji za příležitost se seznámit s novinkami z tohoto oboru. Díky termínu výstavy, který je zvolen na počátek adventu, je to skvělá příležitost spojit návštěvu veletrhu s nákupem vánočních dárků,“ říká předseda představenstva Výstaviště České Budějovice a.s. Mojmír Severin.

V pátek 29. listopadu přesně v poledne začíná 3. ročník největšího rybářského prodejního veletrhu v jižních Čechách. Několik desítek vystavovatelů s nabídkou vybavení pro všechny rybolovné techniky, podium s celodenním odborným programem, unikátní výstavu rybářských fotografií trojnásobné mistryně a dvojnásobné vicemistryně republiky v muškaření Kateřiny Švagrové, trenažery se simulací sportovního rybolovu, dvě vědecké lodě: Ota Oliva a Booming boat, jezírko se sladkovodními rybami a další zajímavé exponáty a ukázky najdou návštěvníci v pavilonu T1.

Do Českých Budějovic se sjedou POPRVÉ nejlepší závodníci z celé ČR a účastní se sobotního závodu v rybolovné technice v pavilonu T2: CZECH INDOOR CUP in CASTING SPORT. Casting sport byl světové veřejnosti poprvé představen jako ukázkový sport na Olympiádě v Londýně v roce 1908.

V neděli přivítáme speciálního hosta – rybáře a dobrodruha Jakuba Vágnera, který od půl jedenácté bude přednášet na téma „Sumci“.

JRV 2019 se dále účastní:

Střední škola rybářská a vodohospodářská Jakuba Krčína

Rybníky a lesy města České Budějovice s.r.o.

Biologické centrum Akademie věd ČR, Hydrobiologický ústav, České Budějovice

Kateřina Marková

V průběhu celé výstavy můžou návštěvníci soutěžit v tipovací soutěži, hlavní cenou je dárkový poukaz v rybářském eshopu na věci dle vlastního výběru v hodnotě 6 000 Kč.

Oblíbené značky

všechny značky