Vybírejte z nejširší nabídky rybářského oblečení od největších rybářských obchodů na českém internetu. Možnost filtrovat výsledky podle důležitých parametrů.
Toto měkčené boilies doporučujeme pro krátkodobé chytání. Jednotlivé komponenty produktu mají extrémně rychlou schopnost uvolňovat do vody aromatickou stopu. Již po 15 minutách ve vodě dochází na…
Toto měkčené boilies doporučujeme pro krátkodobé chytání. Jednotlivé komponenty produktu mají extrémně rychlou schopnost uvolňovat do vody aromatickou stopu. Již po 15 minutách ve vodě dochází na…
Boilies řady LIGHT LINE je lehce stravitelné, postavené na kukuřičné bázi a nadupané osvědčenými propylenglykolovými aromáty a esencemi zanechávajícími nesmazatelnou pachovou stopu. Průměr 17 mm.
Boilies řady LIGHT LINE je lehce stravitelné, postavené na kukuřičné bázi a nadupané osvědčenými propylenglykolovými aromáty a esencemi zanechávajícími nesmazatelnou pachovou stopu. Průměr 17 mm.
Boilies řady LIGHT LINE je lehce stravitelné, postavené na kukuřičné bázi a nadupané osvědčenými propylenglykolovými aromáty a esencemi zanechávajícími nesmazatelnou pachovou stopu. Průměr 17 mm.
Tyto dipy můžete použít na kterékoli druhy nástrah i návnad. Je možno použít na zatraktivnění boilies, pelet, boilies mixů, krmítkových směsí, method mixů, extrudovaných nástrah atd.
Tyto dipy můžete použít na kterékoli druhy nástrah i návnad. Je možno použít na zatraktivnění boilies, pelet, boilies mixů, krmítkových směsí, method mixů, extrudovaných nástrah atd.
Tyto dipy můžete použít na kterékoli druhy nástrah i návnad. Je možno použít na zatraktivnění boilies, pelet, boilies mixů, krmítkových směsí, method mixů, extrudovaných nástrah atd.
Tyto dipy můžete použít na kterékoli druhy nástrah i návnad. Je možno použít na zatraktivnění boilies, pelet, boilies mixů, krmítkových směsí, method mixů, extrudovaných nástrah atd.
Tyto dipy můžete použít na kterékoli druhy nástrah i návnad. Je možno použít na zatraktivnění boilies, pelet, boilies mixů, krmítkových směsí, method mixů, extrudovaných nástrah atd.