Řepkový šrot Mletím řepkového semínka na různou hrubost dostáváte atraktivní přísadu do boilies. Náš šrot je vyráběn ze semen obsahující olej i ze semen které jsou již zbavené oleje. Tato hrubá mouka…
Mleté oplatky Kvalitní a hojně používaná tepelně upravená moučka. Tato moučka je vyráběna z pšeničných mouček a vajec. Díky těmto ingrediencím mají oplatky dobré pojivé vlastnosti. Oplatky se dají…
Rybí moučka 72% Dávkování do 50%
Sójová mouka Sojová mouka nemá stejné vlastnosti jako pšeničné mouky. Neobsahuje lepek (gluten) a škrobu obsahuje jen nepatrné množství. Ze samotné sójové mouky se těsto velmi těžko vypracovává.…
Sójová mouka extrudovaná Odtučněná sojová extrudovaná mouka s vysokým podílem bílkovin. Hruběji mletá. Dávkování 5–20%
Syrovátka Syrovátka(sladká) – je vedlejší produkt při výrobě syrovátkové smetany. Získavá se z odstředěného mléka při výrobě tvarohu a kaseinu. Sušená syrovátka vzniká zahuštěním v odpařovači.…
Esence KN Po úspěšném testování vybraných druhů aromat zařazujeme do naší nabídky pouze velmi kvalitní esence. Jedná se o netradiční vůně s perfektními vábícími účinky. Nejen název, ale…
Esence KN Po úspěšném testování vybraných druhů aromat zařazujeme do naší nabídky pouze velmi kvalitní esence. Jedná se o netradiční vůně s perfektními vábícími účinky. Nejen název, ale…